Amouage MemoirEau de Parfum pentru femei

26×
Amouage Memoir Eau de Parfum pentru femei
Amouage Memoir Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
1.455RON

Economisiți 31%
100 ml
1.001RON

Cod: AMU0150 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Amouage Memoir
Compoziție

Lăsați-vă sedusă de parfumul de lux bazat pe tradițiile și secretele parfumeriei din Orientul Mijlociu! Experiența transcendentală dintre trecut, prezent și viitor este surprinsă de apa de parfum superbă, intensă și elegantă Amouage Memoir, dedicată special femeilor care doresc să iasă din mulțime. O creație olfactivă care vă va învălui cu o aromă irezistibilă, misterioasă și seducătoare de un lux absolut.

  • un parfum chypre oriental
  • aromă intensă de tămâie și mirodenii
  • bogat, întunecat, sexy și de lungă durată

Compoziția parfumului
Compoziția orientală de chypre se deschide cu acorduri de cardamom, absint, mandarină suculentă și piper roz. Inima parfumului bate în tonuri de piper, acorduri florale de trandafir, iasomie și flori albe, amestecate cu tămâie și note lemnoase. Baza pasională și fumurie care încheie compoziția, este redată de notele de mosc, piele și mușchi de stejar, pregătită să vă învăluie cu un voal sofisticat și enigmatic.

Povestea parfumului
Parfumul pentru femei Memoir a fost creat de Daniel Maurel și Dorothee Piot, în anul 2010. Aroma irezistibilă și misterioasă este precum o oglindă magică care trezește amintiri fragmentate din trecut, viitor și prezent. Sticla parfumului, cu o superbă culoare de castaniu închis și cu elemente decorative argintii, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care sugerează bogăție.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, absinth, piper roz, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, flori albe, tonuri lemnoase, cuisoare, trandafir, iasomie, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
schindufulschinduf, piele, styrax, castoreum, galeopsis ladanum, mosc, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Memoir26