AmouageCrimson Rocks Eau de Parfum unisex

Amouage Crimson Rocks Eau de Parfum unisex
Amouage Crimson Rocks Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
1.479RON

1.479,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU05600 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Amouage Crimson Rocks
Compoziție

Grandoarea și frumusețea semețelor piscuri muntoase sunt surprinse în apa de parfum Amouage Crimson Rock. Din compoziția sa nu lipsește un soi de trandafir specific acestor munți, care rezistă chiar și în condiții extreme. Bucurați-vă de acest parfum, care vă învăluie într-o aură dulce, de calm și de pace.

  • un parfum lemnos, cu tonuri de scorțișoară
  • apa de parfum Crimson Rock face parte din colecția Renaissance
  • un parfum pentru bărbați și femei, lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu un duo de piper roz cu scorțișoară, care, după spusele autoarei, „miroase a roșu“. Vârful mai conține două extracte de trandafir, cu spiritul lor regal, precum și acordul pământiu al mierii de jujube. Tonurile finale persistente aparțin lemnului de stejar și lemnului de santal, cu un accent de vetiver.

Povestea parfumului
Parfumul Amouage Crimson Rock, în remarcabilul său flacon roșu, este opera parfumierei Domitille Michalon Bertier. Inspirația compoziției este imaginea munților Al Hajar din Oman, în aprilie – mai precis, când piscurile sunt luminate de ultimele raze de soare. Culoarea proiectată pe masive, precum și nuanța de carmin a trandafirilor a căror esență o conține și-au lăsat, de asemenea, amprenta asupra flaconului.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, scortisoara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, miere
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, stejar, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, florale, lemnoase

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Crimson Rocks