American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Creamcrema de ras hidratanta pentru piele normala si uscata

American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream crema de ras hidratanta pentru piele normala si uscata
American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream crema de ras hidratanta pentru piele normala si uscata
49RON
150 ml
Cod: ACR1457 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 06.10.2020
Ridicare personală
luni 05.10.2020

Descrierea produsului American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream
Caracteristici

Produsul de bărbierit American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream facilitează rasul fără probleme.

Caracteristici:

  • bărbierit neted, prin metoda tradițională
  • previne iritarea pielii
  • hidratează și nu usucă pielea

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten normal, pentru toate tipurile de piele, ten uscat

Despre brand American Crew

p>American Crew - o revolutie in produsele barbatesti pentru ingrijire. Marca Americana Crew a luat fiinta in 1994, atunci  cand la initiativa renumitului stilist David Raccuglia a inceput o adevarata revolutie in hair styling si ingrijire pentru barbati . Astazi , brand-ul American Crew vinde in peste 60 de tari produse pentru ingrijirea pielii si hair styling caracterizate prin  calitate si eficienta .
David Raccuglia a devenit o personalitate recunoscuta pe plan mondial, iar produsele American Crew au transformat frizerii si hair-stilistii in adevarati artisiti, imaginatia si ideilor lor fiind mult mai usor evidentiate. Observam ca tot mai multi oameni sunt cu adevarat interesati de modul in care arata  si exista o tendinta a barbatilor pentru construirea unei imagini personale indiferent de varsta sau grup demografic, aceasta idee fiind si la baza filozofiei de dezvoltare a celor de la American Crew.
Americam Crew este un brand folosit atat in viata privata cat si in saloanele de frumusete. Este o etapa in istoria produselor de ingrijire pentru aspectul barbatilor si cerintelor stilistilor din saloane profesioniste. Acest brand se mandreste cu inovatii continue si de multe ori este initiatorul unor stiluri noi. Marca American Crew este indragita atat de  stilistii profesionisti  cat si de celebritati si reprezentantii lor sunt printre cei care au dat tonul si tendintele in adaptarea aspectului de sex masculin .
Brand-ul American Crew nu uita niciodata ca datoria lui este de a oferi oamenilor si stilistilor  instrumentele de care au nevoie pentru a crea  zi cu zi un aspect elegant si masculin .

Rating American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream