Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing gel de păr cu fixare ușoară pentru volum maxim

Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing gel de păr cu fixare ușoară pentru volum maxim
Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing gel de păr cu fixare ușoară pentru volum maxim
150 ml

Cod: ALF01449 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Alfaparf de minim 100 RON și primiți cadou o perie de păr. Alegeți dintre cele două variante în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing
Caracteristici

Gelul de păr Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing ajută la obținerea exactă a coafurii dorite.

Caracteristici:

  • pentru modelarea zilnică a coafurii
  • fixează natural
  • creează o coafură perfectă

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed, uscat cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Definire și textură, păr voluminos
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Alfaparf Milano

p>Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing