Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste pasta mata fixare puternică

Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste pasta mata fixare puternică
Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste pasta mata fixare puternică
Economisiți
86RON

Economisiți 15%
Funk Clay 100 ml
73RON

73,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ALF01456 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste
Caracteristici

Produsul de coafat Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • modelează puternic părul
  • efect mat
  • netezește elegant
  • ușor de aplicat
  • efect de lungă durată
  • nu încarcă părul

Cum se utilizează:
Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Efect
Definire și textură, Fixare, netezirea părului, fermitate
Lungimea părului
păr scurt
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste