Abercrombie & Fitch First Instinct SheerEau de Parfum pentru femei

2×
Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer Eau de Parfum pentru femei
Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
50 ml
85RON

Cod: ABE01788 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 04.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descriere parfum Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer
Compoziție

Dacă nu vă urmați cu încredere sentimentele, iar pasiunea nu vă este străină, apa de parfum Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer este perfectă pentru dvs. Cu aceasta, fiecare zi este mai frumoasă și trece ușor, în pași de dans. Vă veți îndrăgosti de combinația proaspătă, de bergamotă, cu piper roz, lăcrămioare și flori de portocal.

  • un parfum floral
  • pentru toate femeile pasionale
  • pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri amețitoare de bergamotă și de piper roz și aer proaspăt de munte. La scurt timp, se adaugă combinația inedită de flori de hibiscus, cu lăcrămioare și flori de portocal. La final, acordurile lemnoase de ambră și de mosc doar confirmă ceea ce știați deja - acest parfum vi se potrivește perfect.

Povestea parfumului
Această apă de parfum pentru femei este opera unui duo de parfumieri - Celine Barel și Jean-Marc Chaillan. Parfumul Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer aduce bucurii femeilor din întreaga lume, din anul 2019.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, piper roz, briza montană
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lacramioare, floare de portocal, hibiscus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Abercrombie & Fitch

p>Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer2