Abercrombie & Fitch First Instinct BlueEau de Toilette pentru bărbați

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Eau de Toilette pentru bărbați
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
140RON

Cod: ABE01087 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Abercrombie & Fitch First Instinct Blue
Compoziție

First Instinct Blue, de la Abercrombie & Fitch, este un parfum îndrăzneț şi original, pentru bărbații care se lasă întotdeauna călăuziți de propriile instincte și nu se dau înapoi de la nicio aventură.

  • un parfum de tip fougère, aromatic și cu acorduri proaspete
  • pentru fiecare zi și pentru situații intense
  • lansat în anul 2018

Compoziția parfumului
Vârful piramidei olfactive cuprinde note proaspete de bergamotă și de mere înghețate, intensificate de cardamon. Inima este aromatică: o împletire de lavandă, rozmarin și piper. Baza este formată din lemn de santal, cu boabe de tonka și ambră.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, bergamota, mar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, lavanda, rozmarin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, tonka, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Abercrombie & Fitch

p>Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch First Instinct Blue