Ziaja Gdan Skin Balsam hidratant pentru corp

Ziaja Gdan Skin Balsam hidratant pentru corp
Ziaja Gdan Skin Balsam hidratant pentru corp
300 ml
25RON

8RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ZIA04687 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Ziaja Gdan Skin
Caracteristici

Produsul Ziaja Gdan Skin îngrijește pielea de pe întregul corp, conferindu-i hidratarea necesară.

Caracteristici:

  • hidratează pielea în profunzime
  • reface elasticitatea pielii
  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • îmbunătățește fermitatea pielii

Cum se utilizează:
Se masează în piele, până când produsul se absoarbe complet.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de piele
ten uscată

Despre brand Ziaja

Produsele cosmetice Ziaja transmit tuturor un mesaj clar și sincer - din anul 1989, oferă produse de înaltă calitate, dar și accesibile ca preț. Spuneți adio tenului obosit, uscat sau lăsat și deteriorării pielii și a părului, descoperind eficiența din spatele simplității.

Brandul polonez Ziaja a fost fondat de farmaciștii Aleksandra și Zenon Ziaja, care au luat decizia de a produce cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Primul lor produs a fost o cremă de măsline, care se vinde cu mare succes și astăzi. Cosmeticele Ziaja oferă tenului, pielii și părului dvs. nutriție și îngrijire intensă, datorită formulelor inovatoare, bogate în ingrediente active, cum ar fi laptele de capră, untul de cacao sau măceșele.

Colecția Ziaja pe bază de unt de cacao conține emulsii pentru față și corp, cremă antirid cu coenzima Q10, dar și balsam de buze. Produsele sunt bogate în antioxidanți, în săruri minerale și în acizi grași, care previn uscarea excesivă a tenului. Linia cu lapte de capră Ziaja are, de asemenea, un mare succes. Încercați, de exemplu, exfoliantul enzimatic, micro exfoliantul cu siliciu sau untul de corp. Din geantă nu trebuie să vă lipsească crema de mâini Ziaja, care regenerează pielea solicitată a mâinilor, în orice moment al zilei.

Rating Ziaja Gdan Skin