Zadig & Voltaire This is Love! Pour Luieau de toilette pentru bărbați

1×
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Lui eau de toilette pentru bărbați
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Lui eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
368RON

Economisiți 21%
100 ml
292RON

Cod: ZAV00680 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descriere parfum Zadig & Voltaire This is Love! Pour Lui
Compoziție

Iubirea are o nouă formă. Apa de toaletă pentru bărbați Zadig & Voltaire This is Love! Pour Lui prezintă o poveste de dragoste ca o provocare, acceptată de doi îndrăgostiți care se regăsesc la Paris. Un parfum ca o ploaie de sărutări fierbinți, care va deveni noua dvs. obsesie.

  • un parfum lemnos aromatic, ca o poveste de dragoste
  • lansat în duet cu apa de parfum pentru femei This is Love!
  • lansat pe piață în anul 2020

Compoziția parfumului
Primele note aparțin prospețimii dulci și citrice a bergamotei, care face simțurile să vibreze. La scurt timp, înfloresc îmbătătoarele flori de portocal, iar experiența olfactivă este desăvârșită de aroma curată și cremoasă a lemnului de santal.

Povestea parfumului
Parfumul Zadig & Voltaire This is Love! Pour Lui vă inundă cu esența dragostei fierbinți, a atingerilor și a sărutărilor. În fundalul acestei ape de toaletă sunt doi îndrăgostiți - artiștii prezentului. Pielea lor servește drept pânză, iar căldura pe care o emană reprezintă libertatea lor. 

Nathalie Lorson este autoarea acestui parfum temperamental și captivant, lansat împreună cu perechea sa, apa de parfum This is Love! Pour Elle. Împreună, cuplul de arome vă farmecă nu doar prin compoziții sofisticate, ci și prin flacoanele frumoase și stilate.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire This is Love! Pour Lui1