Zadig & Voltaire This is Him!eau de toilette pentru bărbați

7×
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette pentru bărbați
Zadig & Voltaire This is Him! eau de toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
365RON

Economisiți 35%
100 ml
239RON

Cod: ZAV0449 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați orice parfum Zadig & Voltaire și vă oferim cadou laptele de corp din colecția Girls Can Do Anything, la 100 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Zadig & Voltaire This is Him!
Compoziție

Sunteți chiar dvs.: fermecător, misterios dar casual, cu o doză de virilitate inconfundabilă tipică apei de toaletă Zadig & Voltaire This Is Him! Descoperiți parfumul creat special pentru bărbatul rocker-gentleman, cu aura sa de eleganță cool.

  • formează pereche cu apa de parfum pentru femei This Is Her!
  • lansată în anul 2016
  • parfumului îi este asociată o serie de accesorii cosmetice parfumate This Is Him!

Compoziția parfumului
Conceptul parfumului se bazează pe o combinație neobișnuită, de note pure și curate, cu note întunecate și misterioase. Veți recunoaște debutul contrastant, de grepfrut și piper negru, și inima, unde austeritatea notei de tămâie întâlnește căldura indulgentă a vaniliei. Compoziția stă pe o bază de santal, acord tipic pentru parfumurile Zadig & Voltaire.

Povestea parfumului
Opac, negru și colțuros, flaconul reflectă de asemenea conceptul rock-boho-casual al brandului. Perechea sa, flaconul This is Her!, este similar, dar de culoare albă, și îl completează perfect. Minimalismul flaconului este personalizat de designul care sugerează pereți crăpați.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
vanilie, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire This is Him!

tracking pixel