Zadig & Voltaire Girls Can Do Anythingeau de parfum pentru femei

9×
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything eau de parfum pentru femei
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
445RON

Economisiți 22%
90 ml
349RON

Cod: ZAV00498 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.02.2020
Ridicare personală
luni 24.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything
Compoziție

Trăiește senzația libertății, cu apa de parfum Girls Can Do Anything, de la Zadig & Voltaire. Simbolizează emanciparea și rebeliunea și le oferă femeilor curaj. Când folosești acest parfum, toate îți reușesc.

  • un parfum oriental fougère
  • pentru femeia liberă, rebelă și lipsită de prejudecăți
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului:
Apa de parfum Girls Can Do Anything se deschide cu tonuri suculente de pară și flori de portocal, îmbogățite de acorduri dulci de tonka, pentru mai multă profunzime și o aură ușor orientală. Baza irezistibilă este compusă din mosc cu vanilie, a căror influență elegantă îmblânzește ușor nonconformismul compoziției.

Compoziție

Note varf
para, floare de portocal
Note inima
tonka
Note baza
ferigă, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything