Yves Saint Laurent Sequin Crush umbre de pleoape cu sclipici

Yves Saint Laurent Sequin Crush umbre de pleoape cu sclipici
Yves Saint Laurent Sequin Crush umbre de pleoape cu sclipici
Livrare gratuită
culoare 1 - Legendary Gold 1 g
145RON

14.500,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: YSL07108 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Yves Saint Laurent Sequin Crush
Caracteristici

Atrageți atenția oriunde mergeți. Fardurile de pleoape cu sclipici Yves Saint Laurent Sequin Crush sunt intens pigmentate, iar culorile sunt saturate și îndrăznețe. Cu ele, puteți crea un look intens și memorabil, dintr-un singur gest.

Textura lor fină este plină de glitter 3D, are o rezistență durabilă și nu se acumulează în pliurile ochilor, pe parcursul zilei. Puteți folosi fiecare nuanță individual sau le puteți combina, pentru un look realmente creativ.

Caracteristici:

  • se aplică și se întind cu un singur gest
  • nu se acumulează în pliurile ochilor, pe parcursul zilei
  • glitterul 3D dă intensitate privirii
  • pigmentarea intensă permite crearea unui machiaj durabil
  • ambalajul conține o oglinjoară practică

Mod de aplicare:
Fardul se aplică pe pleoape, cu vârfurile degetelor sau cu pensula.

Caracteristici

Culoare
auriu
Efect
sclipitor

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Sequin Crush