Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

crema de strălucire stick

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick crema de strălucire stick
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick crema de strălucire stick
culoare 1 Light Gold 9 g
157RON

Cod: YSL07052 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick
culoare 1 Light Gold 9 g | 157RON

Descrierea produsului Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

Iluminatorul cremă sub formă de stick Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick accentuează subtil zonele cheie ale feței, conferind tenului o aură neobișnuit de strălucitoare.

Caracteristici:

  • iluminează instantaneu fața
  • se contopește imediat în piele, pentru un look natural și uniform
  • evidențiază zonele cheie ale feței
  • are o textură cremoasă plăcută, care se întinde ușor

Mod de aplicare:
Iluminatorul se aplică pe partea de sus a pomeților, sub sprâncene, în „arcul lui Cupidon“ de deasupra buzei de sus și în zona decolteului. Se estompează cu tușe ușoare.

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.