Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisturebază de machiaj matifiantă, sub fondul de ten pentru pori dilatati

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture bază de machiaj matifiantă, sub fondul de ten pentru pori dilatati
Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture bază de machiaj matifiantă, sub fondul de ten pentru pori dilatati
30 ml
174RON

Cod: YSL07062 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărături Yves Saint Laurent de minim 300 RON, vă oferim cadou o geantă albastră pentru cosmetice și 2 miniaturi de fond de ten.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.07.2020
Ridicare personală
sâmbătă 18.07.2020

Descrierea produsului Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture
Caracteristici

Baza de fond de ten Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.

Caracteristici:

  • matifiază
  • umple porii

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
mat

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture