Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim ruj mat lichid, cu efect de piele

11×
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim ruj mat lichid, cu efect de piele
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim ruj mat lichid, cu efect de piele

Descriere Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim
Caracteristici

A sosit timpul să depășim toate limitele și să facem lucrurile altfel. Rujul subțire și matifiant, cu efect de piele, Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim oferă buzelor o culoare foarte intensă, cu un efect mat, de piele. Rujul persistă la infinit și, datorită compoziției sale unice, întinderea sau transferul nu constituie o problemă. Este atât de ușor pe buze, încât nici nu se simte și, cu toate acestea, va fi remarcat oriunde mergeți.

Caracteristici:

  • conferă buzelor o culoare bogată și intensă, chiar și în strat subțire

  • compoziția persistentă împiedică întinderea și transferul

  • forma pătrată unică permite o aplicare precisă

  • oferă buzelor un efect trendy, mat și catifelat

  • incredibil de plăcut pe buze

  • în variantă aurie de lux

  • nu usucă buzele

Aplicare:
Folosind vârful, aplicați rujul uniform, pe toată suprafața buzelor.

Caracteristici

Culoare
roșu
Efect
mat

Am scris despre Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim
Articole

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim11