Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum pentru femei

28×
Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum pentru femei
Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
350RON

466,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: YSL09185 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice parfum Yves Saint Laurent din colecția Black Opium și primiți cadou o geantă elegantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Yves Saint Laurent Black Opium Neon
Compoziție

Prezența dvs. va fi strălucitoare, ca un far aprins în noapte. Apa de parfum pentru femei Yves Saint Laurent Black Opium Neon vă ajută să străluciți fermecător și să uitați de toate regulile, cel puțin până dimineața.

  • un parfum floral oriental, pentru femeile care iubesc viața de noapte
  • lansat în anul 2020
  • primul flacon din gama Black Opium care nu are formă pătrată

Compoziția parfumului
Parfumul este ca un joc al contrastelor. Debutează cu prospețimea intensă a fructului de pitahaya și a citricelor. La scurt timp, pe primul plan trece cafeaua neagră, îmbogățită cu acorduri de flori de portocal, de hibiscus și de iasomie îmbătătoare.

Povestea parfumului
Yves Saint Laurent a îmbogățit emblematica serie Black Opium cu parfumul Yves Saint Laurent Black Opium Neon, ce simbolizează o lumină strălucitoare, care pulsează și clipește în culori fluorescente în întunericul nopții.

Vizorul fucsia de neon, din flaconul cu nelipsitele paiete negre, dezvăluie și un tub asemănător unui tub de neon, care reflectă perfect caracterul parfumului. Comparativ cu versiunile Black Opium anterioare, flaconul este mai suplu și mai înalt.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, pitahaya
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Jasmine (arab), floare de portocal, hibiscus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cafea, vanilie, lemn de cedru
Grupe de parfumuri
orientale, de fructe, florale

Am scris despre Yves Saint Laurent Black Opium Neon
Articole

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Black Opium Neon28