Yves Saint Laurent Black Opium Glowingeau de toilette pentru femei

2×
Yves Saint Laurent Black Opium Glowing eau de toilette pentru femei
Yves Saint Laurent Black Opium Glowing eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
90 ml
406RON

Cod: YSL4922 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Yves Saint Laurent Black Opium Glowing
Compoziție

Apa de toaletă Yves Saint Laurent Black Opium Glowing devine instantaneu o obsesie efervescentă.

  • un parfum ușor picant, cu acorduri dulci, floral-orientale  
  • pentru femei energice, impulsive și jucăușe  
  • o compoziție proaspătă și delicată, potrivită pentru orice ocazie  

Compoziția parfumului
Notele de vârf ale parfumului sunt în stilul caracteristic de cafea neagră, completată cu note efervescente de pară și cu note acrișoare de citrice. Inima aromei ascunde note de flori de portocal și de iasomia arabă unică. Acordurile finale formează o compoziție senzuală, de cedru cald, mosc și paciuli.  

Povestea parfumului
Apa de toaletă YSL Black Opium Glowing se bazează pe tradiția parfumurilor Black Opium, lansate în anul 2014. Varianta The New Glowing le place femeilor care învață cu plăcere ceva nou de la prieteni. Femeile spontane, care trăiesc clipa și caută neașteptatul  

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, citrice
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
flori albe
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cafea
Grupe de parfumuri
orientale

Am scris despre Yves Saint Laurent Black Opium Glowing
Articole

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Black Opium Glowing

tracking pixel