Yankee Candle Merry Berry Linzer

ceară pentru aromatizator 22 g

Yankee Candle Merry Berry Linzer ceară pentru aromatizator 22 g
ceară pentru aromatizator 22 g

Cod: YAC1536 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Yankee Candle Merry Berry Linzer
ceară pentru aromatizator 22 g

Urmărește disponibilitatea produselor

Compoziție

Note varf
migdale, zmeura
Note inima
vanilie
Note baza
zahar brun
Caracterul parfumurilor pentru casă
dulci, gurmande

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Merry Berry Linzer

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!