Yankee Candle Alpine Christmasset cadou ІХ

Yankee Candle Alpine Christmas set cadou ІХ
Yankee Candle Alpine Christmas set cadou ІХ
Nou
Lichidare de stoc
set cadou ІХ
119RON

Cod: YAC06077 | În stoc

Chritsmas Magic lumânare votiv 2 x 49 g + Chritsmas Magic ceară pentru aromatizator 2 x 22 g + Chritsmas Magic lumânare 12 x 9,8 g

1
Coletăria
marți 28.01.2020
Ridicare personală
marți 28.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Yankee Candle Alpine Christmas
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi

Caracteristici:

  • aromă de Crăciun
  • ideal de oferit cadou
  • ambalat cadou

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Pentru o ardere optimă Lăsați lumânarea să ardă Nu se lasă niciodată ceara pentru lămpi aromatizatoare nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile.

Compoziție

Note varf
bergamota, eucalipt, mandarina
Note inima
pin, molid, tămâia, brad
Note baza
lemn de cedru, mesteacan
Caracterul parfumurilor pentru casă
lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Alpine Christmas