XerjoffCasamorati 1888 Dama Bianca Eau de Parfum pentru femei

3×
Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca Eau de Parfum pentru femei
Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: XEF2997 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca
Compoziție

Seducție la cel mai înalt nivel. Dinamică și misterioasă, apa de parfum pentru femei Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca dă viață unei aure seducătoare, îmbibată în note delicate de vanilie, iris și mosc. Irezistibil și misterios, parfumul cucerește încă de la prima pulverizare.

  • parfum floral, lemnos
  • perfect pentru femeia senzuală
  • potrivit pentru orice ocazie specială

Compoziția parfumului
Îmbrăcat în tonuri floral-lemnoase, parfumul are o deschidere proaspătă de kumquat și lime, care trimite ușor către inima florală dată de combinația inedită dintre lăcrămioare, iris, violete, liliac și iasomie egipteană. Notele lemnoase sunt cele care compun baza parfumului, precum cedru, lemn de santal, mosc, persistența sa fiind completată de aromele dulci date de vanilie.

Povestea parfumului
Senzualitatea și eleganța parfumului sunt date și de sticluța acestuia, prezentată ca un accesoriu de lux. Detaliile aurii ale capacului alături de inscripțiile gravate și detaliul alb din jurul capacului îi oferă un aer elegant și luxuriant. Apa de parfum Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca a fost lansată în anul 2012.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
limette, radacina de iris, kumquat
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, iris, liliac, violeta, iasomie egipteana
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, cedru, ambrette, vanilie, mosc
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Rating Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca3