Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale Eau de Parfum pentru femei

5×
Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale Eau de Parfum pentru femei
Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: XEF2993 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale
Compoziție

Evidențiați-vă propria carismă cu unicul parfum Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale! Apa de parfum este o compoziție caldă de vanilie presărată cu condimente exotice. Ideal pentru femeile clasice care adoră luxul și opulența.

  • oriental – lemnos
  • pentru femeile clasice
  • pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Apa de parfum se deschide cu note picante de nucșoară și scortișoară. Este un buchet magic, așternut pe un fundal de lemn de guaiac, lemn de santal, papirus și cedru. Baza seducătoare îmbină mosc, galeopsis, vanilie, cumarină și labdanum, cu acorduri de flori de tutun și este o combinație de note parfumate senzuale, calde, exotice și picante.

Povestea parfumului
Acest brand de lux se concentrează pe producerea de parfumuri distincte, care sunt compuse din cele mai bune ingrediente, ascunse în sticle luxoase, care simbolizează fuziunea dintre natură, pasiune și măiestrie artistică.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
nucsoara, scortisoara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
papyrus, lemn de guaiac, cedru, lemn de santal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
floare de tabaco, galeopsis ladanum, vanilie, mosc, cumarina
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Rating Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale5