Xen-Tan Dark Tan

lotiune autobronzanta pe corp si fata , cu o eliberare treptata

Xen-Tan Dark Tan lotiune autobronzanta pe corp si fata , cu o eliberare treptata
Xen-Tan Dark Tan lotiune autobronzanta pe corp si fata , cu o eliberare treptata
236 ml

Cod: XET0905 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Xen-Tan Dark Tan

Produsul autobronzant pentru corp Xen-Tan Dark Tan este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.

Caracteristici:

  • oferă tenului un bronz natural auriu
  • conferă tenului un suflu de bronz
  • se aplică ușor și se absoarbe perfect
  • poate fi folosit pe față și pe corp

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Xen-Tan

Xen-Tan este relativ un nou brand cosmetic. In 2002 fosta artista de machiaj Dera Enochson ne prezinta produsele autobronzante care nu indeplineau anumite conditii. Dera critica faptul ca dupa aplicare pielea are o tenta portocalie nefireasca si un miros neplacut. Asadar ea a decis sa specializeze o noua industrie de vant pe care a coordonato. Rezultatul fiind Crème, geluri, spray-uri …Xen-Tan care se gasesc impartite in trei categorii de baza : închis, cupru și lumină. In plus cuprinde culoarea bronz instant.
În acest context, trebuie să menționăm, de asemenea, bronzantele clasice, ideale pentru umbrire fata, gat, etc. Compania Xen-Tan se mândrește cu faptul că produsele sale miros frumos (cires, ciocolata, vanilie, nuca de cocos ...), ele pot fi utilizate pentru toate tipurile de ten (inclusiv pentru piele foarte deschisa ) aplicate cu ușurință (nu trebuie să se aplice noapte) și nu în ultimul rând - nu sunt testate pe animale. Produsele cosmetice de bronzare Xen Tan-sunt facute cu cele mai bune ingrediente.
În compoziția sa nu se vor găsi nici un fel de acizi de fructe, ceea ce denumeste o noua gama speciala numit Lexorez - are un efect de lungă durată. Din aceste motive, mi-a plăcut un număr de operatori, saloane de infrumusetare si de personaje - cum ar fi actrita americana Cameron Diaz sau model ceh Elizabeth Buck. Marca Xen Tan se adreseaza tuturor persoanelor carora le place sa prinda bronz, sunt deshidratate sau pielea sensibila, si vor sa arate grozav.