Wilkinson Sword Premium Collectionset de bărbierit I. pentru bărbați

Wilkinson Sword Premium Collection set de bărbierit I. pentru bărbați
Wilkinson Sword Premium Collection set de bărbierit I. pentru bărbați

Cod: SWO01936 | Acest produs este momentan indisponibil

lame de rezerva + aparat de ras + Pamatuf pentru barbierit + cremă pentru bărbierit

Descrierea produsului Wilkinson Sword Premium Collection
Caracteristici

Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul Wilkinson Sword Premium Collection este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.

Caracteristici:

  • mix de produse pentru rutina zilnică
  • pregătirea tenului pentru bărbierit
  • pentru o față perfect netedă
  • pachetul include lame de rezervă
  • ambalare cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Wilkinson Sword

Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!  

Rating Wilkinson Sword Premium Collection