White Pearl Whitening Pen baton pentru albire

2×
White Pearl Whitening Pen baton pentru albire
White Pearl Whitening Pen baton pentru albire
3 x 2.2 ml
75RON

75,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: WHP1454 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere White Pearl Whitening Pen
Caracteristici

Aveți doar o șansă pentru a lăsa o primă impresie bună. De aceea, este bine să începeți drumul spre un zâmbet strălucitor, de neuitat, chiar acum! Batonul pentru albire White Pearl Whitening Pen vă va da o mână de ajutor, asigurând rezultate vizibile, cum ar fi dinți mai albi.

Caracteristici:

  • albește eficient dinții
  • întărește dantura
  • protejează smalțul dentar
  • dezinfectează cavitatea orală
  • este ușor de utilizat

Ingrediente:

  • extract din aloe vera, din mușețel și din rodie – îngrijesc, în mod delicat, cavitatea orală

Aplicare:
Cu ajutorul pensulei, aplicați un strat mic de gel pe părțile exterioare ale dinților bine curățați, evitând gingiile. Asigurați-vă că buzele nu se vor atinge, până când se usucă gelul. După aplicare, nu mâncați, nu beți și nu fumați minim 60 de minute. A se folosi de câteva ori pe zi, până la obținerea rezultatului dorit.

Notă importantă

Produsul poate fi utilizat doar de către adulți.

Întregul text

Caracteristici

Efect
albire
Substanțe active
aloe vera

Despre brand White Pearl

Igiena dentară Pearl White reprezintă o revoluţie totală în tehnicile de albire a dinţilor! Preparatele pentru albirea dinţilor Pearl White decolorează foarte eficient pigmentul, fără abraziunea smalţului dentar. Cu brand-ul Pearl White Plus, vă puteţi albi dinţii în confortul propriului cămin, fără tratamente scumpe la cabinetele stomatologice.
Pastele de dinţi Pearl White conţin mult fluor, care întăreşte atât dinţii, cât şi smalţul, protejând în mod activ dinţii de apariţia cariilor. În plus, preparatele Pearl White dezinfectează cavitatea bucală, previn parodontita şi au efecte antiinflamatorii.  Ingredientul activ, peroxidul de carbamidă garantează o albire de calitate, fără riscuri. Preparatele pentru îngrijirea dentară Pearl White sunt testate şi aprobate stomatologic.

Rating White Pearl Whitening Pen2