Wella Professionals SP Luxeoil

set cadou I.

1×
Wella Professionals SP Luxeoil set cadou I.
Wella Professionals SP Luxeoil set cadou I.
set cadou I.
187RON

Cod: WLL05181 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Keratin Protect Shampoo 200 ml + Reconstructive Elixir for Keratin Protection 100 ml + Keratin Restore Mask 150 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Wella Professionals SP Luxeoil
set cadou I. | 187RON

Caracteristici

Consistență
fluid
Efect
Nutriție și regenerare
Tipuri de păr
toate tipurile de par
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.