Wella Professionals Fusionset de cosmetice (pentru par deteriorat)

Wella Professionals Fusion set de cosmetice (pentru par deteriorat)
Wella Professionals Fusion set de cosmetice (pentru par deteriorat)

Cod: WLL07751 | Acest produs este momentan indisponibil

Fusion balsam pentru restaurare adanca pentru par deteriorat 200 ml + Fusion Masca de par pentru par deteriorat 150 ml + Fusion șampon pentru par deteriorat 250 ml

Un cadou pentru tine
Economisiți 20% la seturile de lux selectate. Pentru reducere, folosiți codul set20 în coșul de cumpărături. Nu se aplică seturilor cadou aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Wella Professionals Fusion
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • tratament capilar
  • pentru păr deteriorat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr degradat
Efect
Strălucire și finețe, iluminare, regenerare, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Fusion