Wella Professionals Curl It Intense

permanent rezistent la par natural

Wella Professionals Curl It Intense permanent rezistent la par natural
Wella Professionals Curl It Intense permanent rezistent la par natural
Wella Professionals Curl It Intense permanent rezistent la par natural
Noutăți
75 ml
19RON

Cod: WLL04798 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 27.03.2019
Ridicare personală
miercuri 27.03.2019
Wella Professionals Curl It Intense
75 ml | 19RON

Descriere cosmetice Wella Professionals Curl It Intense

Produsul de coafat Wella Professionals Curl It Intense scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Preparatul pentru ondularea permanentă Wella Professionals Curl It Intense creează bucle și cârlionți atrăgători, care rezistă cu adevărat timp îndelungat.

Caracteristici:

  • fixare ultra-puternică
  • pentru ondularea permanentă a părului
  • efect de lungă durată
  • dă formă
  • rezultatul este perfect fixat

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile din ambalaj. Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită. Numai pentru uz profesional.

Caracteristici

Efect
Accentuarea buclelor, Fixare

Despre brand Wella Professionals

Brand-ul german Wella Professionals, care aparține marelui producător Procter & Gamble, aduce pe piaţă produse de calitate superioară pentru îngrijirea părului şi a pielii capului. Istoria acestui brand se scrie încă din anul 1880, când tânărul stilist Franz Ströher a fondat o companie axată pe producția de tul (material textil ca o plasă, întrebuințat la fabricarea perucilor).
La ora actuală, produsele Wella Professionals sunt disponibile în peste 150 de ţări şi se pot lăuda cu multe premii de prestigiu – printre altele au câștigat în repetate rânduri concursurile Stylist Choice Awards. Trebuie să menționăm faptul că în crearea acestor produse, Wella colaborează cu stiliști de prestigiu mondial. Datorită acestei colaborări – și al entuziasmului pentru cercetare – are în cont un număr respectabil de licențe de invenţie.
Șampoanele, balsamurile, măștile revitalizante, ca și toate celelalte produse Wella se aplică uşor şi acționează rapid. De interes este și faptul că unele conțin ingrediente rare și de lux – de exemplu extract din șampanie, praf de diamante sau extrase din mătase.
Produsele cosmetice Wella Professionals sunt eficiente, sigure și, nu în ultimul rând, accesibile ca preț. Efectul lor aproape miraculos este indispensabil chiar și pentru celebrități ca Demi Lovato şi Katie Holmes. Încercați-le și veți înțelege de ce. Marca Wella Professionals îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc un păr superb sau care experimentează adesea diferite stiluri.