Vopselele de păr L’Oréal Paris și L’Oréal Professionnel

Cele mai vândute

Alege calitatea garantată a renumitelor vopsele de păr L’Oréal Professionnel și L’Oréal Paris. Oferă o paletă largă de vopsele, cu rezultate mereu perfecte. Cauți un decolorant pentru păr, vopsele permanente sau temporare sau, poate, o emulsie activatoare? Vopselele L'Oréal sunt sinonime cu siguranța în vopsirea părului la domiciliu, pentru un păr strălucitor și mătăsos, indiferent de culoarea aleasă.

Nu contează dacă vrei să camuflezi firele albe sau te-ai hotărât să încerci o culoare îndrăzneață sau mai puțin obișnuită. Vopselele L‘Oréal sunt alegerea ideală, chiar și în cazul în care optezi „doar“ pentru înviorarea nuanței tale naturale a părului.

Cum se folosesc vopselele de păr L‘Oréal

Chiar dacă folosești o vopsea de foarte bună calitate, nu omite testul de sensibilitate, pentru a evita reacțiile alergice. Aplică o cantitate mică de vopsea în spatele urechii și așteaptă cam 48 de ore.

În așteptarea rezultatului testului, poți pregăti seria de accesorii practice, care vor ușura vopsirea: prosopul pentru acoperirea umerilor, mănușile de protecție sau crema de față. Datorită acesteia din urmă, vei putea înlătura mult mai bine de pe piele urmele colorate, de vopsea L‘Oréal.

Oferă părului tău vopsit un tratament complet, folosind și alte produse L‘Oréal! Produsele pentru îngrijirea părului vopsit hrănesc, repară și protejează părul vopsit, pentru o culoare și o frumusețe care durează.