L’Oréal Professionnel Inoa ODS lotiune activa

L’Oréal Professionnel Inoa ODS lotiune activa
L’Oréal Professionnel Inoa ODS lotiune activa
3% 10 Vol. 1000 ml

  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS lotiune activa
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS lotiune activa
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS lotiune activa
Cod: LOP0646 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L’Oréal Professionnel de minim 90 RON și primiți cadou crema cu protecție termică Serie Expert Pro Longer la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Inoa ODS
Caracteristici

Emulsia activatoare L’Oréal Professionnel Inoa ODS Oxydant Riche se folosește ca revelator de culoare pentru vopselele Inoa, fiind disponibilă în concentrațiile 10 vol., 20 vol. și 30 vol.

Caracteristici:

  • acționează ca agent oxidant, în vopselele de păr
  • reduce deteriorarea părului
  • contribuie la obținerea unei nuanțe naturale a părului
  • 1 pachet este suficient pentru aproximativ 16 utilizări

Ingrediente:

  • uleiuri naturale - îngrijesc părul stresat de procesul de vopsire

Aplicare:
Amestecați emulsia activatoare Inoa ODS cu vopseaua selectată, în proporție de 1:1 (utilizați concentrația de oxidant de 3% pentru vopsirea ton pe ton, 6 % oxidant pentru o schimbare cu 1-2 nuanțe, iar 9% oxidant pentru decolorarea cu 3 nuanțe). Aplicați amestecul colorant pe părul uscat și lăsați să acționeze 35 de minute.

Instrucțiunile complete pentru vopsire sunt incluse în pachet.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Inoa ODS