L’Oréal ProfessionnelOxydant Creme lotiune activa

12×
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme lotiune activa
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme lotiune activa
44RON
4,40RON / 100 ml, incl. TVA
6% 20 Vol. 1000 ml
Cod: LOP1100 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 04.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 04.08.2021

Descriere L’Oréal Professionnel Oxydant Creme
Caracteristici

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește vopsirea părului. Emulsia activatoare L’Oréal Professionnel Oxydant Creme se poate amesteca cu vopselele L’Oréal Majirel, Majirouge, Majiblond, Majimeches și Majicontrast. Întotdeauna veți obține rezultatului dorit.

Caracteristici:

  • prelungește intensitatea și persistența culorii părului
  • conferă părului o culoare superbă și acoperă firele albe
  • netezește cuticulele părului și le protejează împotriva degradării
  • lasă părul strălucitor și neted ca mătasea
  • este delicată cu părul

Aplicare:
Amestecați emulsia activatoare cu vopseaua selectată și aplicați-o pe păr. Alegeți concentrația emulsiei în funcție de gradul de decolorare sau de acoperire dorit (20 vol. pentru decolorarea cu 2 tonuri, 30 vol. pentru decolorarea cu 3 tonuri, 40 vol. pentru acoperirea intensă a firelor albe).

Compoziție completă

AQUA, HYDROGEN PEREOXIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STANNATE, TRIDECETH-2, CARBOXAMIDE MEA, PENTASODIUM PENTETETE, PHOSPORIC ACID, CETEARETH-25, TETRASODIUM, PYROPHOSPHATE, GLYCERIN. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Oxydant Creme10