L’Oréal Professionnel Oxydant Cremelotiune activa

9×
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme lotiune activa
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme lotiune activa
6% 20 Vol. 1000 ml

  • L’Oréal Professionnel Oxydant Creme lotiune activa
  • L’Oréal Professionnel Oxydant Creme lotiune activa
Cod: LOP1100 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Un cadou pentru tine
Achiziționați produse L’Oréal Professionnel de minim 140 RON și vă oferim cadou crema de păr protectoare Mythic Oil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Oxydant Creme

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește vopsirea părului. Emulsia activatoare L’Oréal Professionnel Oxydant Creme se poate amesteca cu vopselele L’Oréal Majirel, Majirouge, Majiblond, Majimeches și Majicontrast. Întotdeauna veți obține rezultatului dorit.

Caracteristici:

  • prelungește intensitatea și persistența culorii părului
  • conferă părului o culoare superbă și acoperă firele albe
  • netezește cuticulele părului și le protejează împotriva degradării
  • lasă părul strălucitor și neted ca mătasea
  • este delicată cu părul

Aplicare:
Amestecați emulsia activatoare cu vopseaua selectată și aplicați-o pe păr. Alegeți concentrația emulsiei în funcție de gradul de decolorare sau de acoperire dorit (20 vol. pentru decolorarea cu 2 tonuri, 30 vol. pentru decolorarea cu 3 tonuri, 40 vol. pentru acoperirea intensă a firelor albe).

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Oxydant Creme

tracking pixel