Victoria's Secret Fantasies Blushlapte de corp pentru femei

14×
Victoria's Secret Fantasies Blush lapte de corp pentru femei
Victoria's Secret Fantasies Blush lapte de corp pentru femei
236 ml
34RON

Cod: VIS1219 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descriere parfum Victoria's Secret Fantasies Blush
Compoziție

Loțiunea de corp Victoria's Secret Fantasies Blush completează perfect parfumul din aceeași serie. Sărbătorește tot ce este individual, unic și al momentului.

Caracteristici

  • aromă florală și feminină
  • piele hrănită eficient și hidratată până la 24 de ore
  • pielea rămâne delicat parfumată

Compoziție
O combinație de lux, din flori de magnolie și grepfrut.

Cum se aplică
Aplicați loțiunea pe corp după duș sau baie și masați ușor, pentru a obține o piele moale, parfumată și delicată. Utilizat regulat, lasă pielea irezistibilă și fină ca mătasea.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Victoria's Secret

p>Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Fantasies Blush14