Vichy Homme Deodorant

antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive

9×
Vichy Homme Deodorant antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive
Vichy Homme Deodorant antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive
72h 50 ml
41RON

Cod: VCH1109 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Vichy Homme Deodorant
72h 50 ml | 41RON

Descrierea produsului Vichy Homme Deodorant

Descriere:
Deodorantul roll-on Vichy Homme Déodorant previne instant transpiratia excesiva! In acelasi timp, calmeaza pielea sensibila de la subsuori si ofera o stare de prospetime. Vichy Deodorant protejeaza impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut cu o eficienta de pana la 72 de ore. Insa nu blocheaza procesele naturale ale corpului si nici nu reduce hipersensibilitate pielii. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Evita transpiratia excesiva cu succes! Incearca deodorantul unic roll-on Vichy Homme Deodorant!

Efecte:

  • previne transpiratia pana la 72 de ore
  • elimina mirosurile neplacute
  • calmează pielea sensibila


Compozitie:

  • sare de aluminiu - previne transpiratia
  • apa termala de la Vichy - contine 17 minerale si 13 oligoelemente, cu un efect calmant si reparatoriu, ce reduce semnificativ simptomele de iritare ale pielii, protejeaza impotriva radicalilor liberi si intareste pielea

Tip de piele:
Potrivit pentru pielea sensibila.

Cum se aplica:
Deodorantul se aplica la subrat.

Caracteristici

Tipul ambalajului
deodorant Roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele, ten sensibilă

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.