VichyEau Thermale apă termală de mineralizare

17×
Vichy Eau Thermale apă termală de mineralizare
Vichy Eau Thermale apă termală de mineralizare
Economisiți
48RON

Economisiți 14%
150 g
41RON

În stoc | 27,33RON / 100 g, incl. TVA | Cod: VCH0106
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 09.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Produsul indispensabil în îngrijirea tenului atât pentru bărbați cât și pentru femei este Vichy Eau Thermale Mineralisante! Bogată în 15 minerale rare, fortifică pielea și luptă împotriva agresiunilor mediului, pentru un aspect vizibil mai sănătos și mai strălucitor. Efectul de substanță tampon, reface balanța pH-ului în cazul substanțelor acide din exterior, cum ar fi poluarea. Ajută la menținerea nivelului de sebum și minimizează aspectul porilor.

Caracteristici:

  • fortifică pielea
  • luptă împotriva agresiunilor mediului
  • oferă luminozitate
  • reface balanța pH-ului
  • menține nivelul de sebum
  • minimizează aspectul porilor
  • oferă prospețime
  • oferă hidratare

Ingrediente:

  • 15 minerale rare – fortifică și protejează pielea

Aplicare:
Pulverizați pe piele, lăsați să acționeze câteva momente, apoi ștergeți delicat fața. Utilizați produsul în orice moment al zilei sau al serii.

Compoziție completă

(MG/L) BICARBONATES 4776,3, CHLORURES/CHLORIDE 357,0, POTASSIUM 99,6, FLUOR/FLUORINE 8,8, SODIUM 1860,0, CALCIUM 150,6, MAGNESIUM 12,3, FER/IRON 1,0 Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele
Efect
calmare

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.