Vichy Eau Thermale apă termală de mineralizare

16×
Vichy Eau Thermale apă termală de mineralizare
Vichy Eau Thermale apă termală de mineralizare
150 g
48RON

32RON / 100 g, incl. TVA
Cod: VCH0106 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 28.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 28.01.2021

Descrierea produsului Vichy Eau Thermale
Caracteristici

Produsul indispensabil în îngrijirea tenului atât pentru bărbați cât și pentru femei este Vichy Eau Thermale Mineralisante! Bogată în 15 minerale rare, fortifică pielea și luptă împotriva agresiunilor mediului, pentru un aspect vizibil mai sănătos și mai strălucitor. Efectul de substanță tampon, reface balanța pH-ului în cazul substanțelor acide din exterior, cum ar fi poluarea. Ajută la menținerea nivelului de sebum și minimizează aspectul porilor.

Caracteristici:

  • fortifică pielea
  • luptă împotriva agresiunilor mediului
  • oferă luminozitate
  • reface balanța pH-ului
  • menține nivelul de sebum
  • minimizează aspectul porilor
  • oferă prospețime
  • oferă hidratare

Ingrediente:

  • 15 minerale rare – fortifică și protejează pielea

Aplicare:
Pulverizați pe piele, lăsați să acționeze câteva momente, apoi ștergeți delicat fața. Utilizați produsul în orice moment al zilei sau al serii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele
Efect
calmare

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Eau Thermale16