Ulei de sâmburi de caise

Cele mai vândute

Ar fi păcat să îl folosiți doar în bucătărie. Uleiul de caise este perfect pentru îngrijirea pielii, a corpului și a părului. Îl veți prețui, mai ales, în lupta împotriva acneei. Descoperiți, pe propria piele, efectele benefice ale uleiului de caise!

Ulei de caise pentru păr

Uleiul de sâmburi de caise calmează pielea iritată, chiar și pe cea a scalpului. În plus, acesta revitalizează părul uscat și deteriorat. Răsfățați-vă, din când în când, cu un tratament sub formă de mască și, în scurt timp, vă veți putea bucura de un păr sănătos și strălucitor.

Ulei de sâmburi de caise pentru ten

Uleiul de caise este ideal pentru orice tip de ten, inclusiv cel foarte sensibil și cel al copiilor. Mulțumită efectelor sale regeneratoare și antioxidante, vă va ajuta și dacă suferiți de acnee sau de eczeme. Este perfect și pentru lupta împotriva ridurilor! După folosirea regulată, acesta va reduce ocurența ridurilor și va atenua simptomele îmbătrânirii.

Ulei din sâmburi de caise pentru corp

Piele uscată, crăpată și iritată de soare? Uleiul din sâmburi de caise vă poate ajuta și cu aceste probleme. Acesta va conferi pielii o doză mare de vitamina E și A, o va hrăni și o va regenera. În plus, vă asigurăm că vă veți îndrăgosti de absorbția sa rapidă și de faptul că nu lasă în urmă o senzație de piele grasă.

La notino.ro veți găsi ulei din sâmburi de caise, de la brandurile Renovality, Saloos și altele, desigur la un preț bun. Alegeți-l pe cel perfect pentru dvs.!