Ulei pentru plajă

Cele mai vândute

Descoperiți cele mai bune uleiuri pentru plajă

Străluciți cu o piele frumos bronzată! Uleiul de bronzat vă protejează perfect față de radiațiile UV dăunătoare, se întinde ușor și vă ajută să vă bronzați mai frumos!

Cum alegem uleiul cu protecție solară?

Doriți să vă bronzați frumos, dar fără riscuri? Descoperiți cel mai bun ulei de plajă pentru dvs. Este suficient să vă cunoașteți fototipul, astfel încât să puteți selecta cu ușurință SPF-ul potrivit. În general, cu cât pielea este mai deschisă, cu atât SPF-ul este mai mare.

SPF 50+

  • Fototipul I: Aveți pielea foarte deschisă la culoare, părul roșcat și vă ardeți la soare practic mereu.
  • Fototipul II: Aveți tenul palid, părul deschis la culoare, vă bronzați în nuanțe roșiatice și vă ardeți des.

SPF 20+

  • Fototipul III: Aveți tenul bej, părul castaniu spre brunet și vă bronzați frumos.
  • Fototipul IV: Aveți tenul măsliniu, părul foarte închis la culoare și nu vă ardeți aproape niciodată.

SPF 10+

  • Fototipul V: Aveți pielea foarte închisă la culoare, părul foarte închis spre negru, vă bronzați frumos și nu vă ardeți aproape niciodată.
  • Fototipul VI: Aveți părul și pielea de culoare foarte închisă. Nu vă ardeți practic niciodată.

Diverse tipuri de ulei de bronzat

Dacă vă bronzați greu, încercați un ulei de plajă cu beta-caroten! Dacă sunteți în căutarea unei protecții maxime împotriva razelor solare, alegeți uleiul de plajă uscat, cu SPF 50. Și, pentru o aplicare cât mai ușoară, alegeți un ulei de plajă spray.

Ulei uscat pentru plajă

Vă deranjează senzația unsuroasă după ungerea cu ulei? Uleiul uscat pentru bronzat are o absorbție mai bună și, datorită texturii sale fine și catifelate, nu lasă o peliculă grasă – motiv pentru care este adesea potrivit și pentru utilizarea pe păr!

Ulei pentru bronzare rapidă

Doriți un bronz perfect, ca de la mare? Încercați un ulei pentru plajă cu beta-caroten sau un ulei pentru bronzare rapidă. Produsele susțin procesul de bronzare natural și îi măresc intensitatea. Pielea rămâne arămie, chiar și luni de zile!