Ulje avokada

Uleiul de avocado – o sursă bogată de vitamina E antiîmbătrânire

Beneficul ulei de avocado (avocado oil) vă surprinde cu versatilitatea sa! Datorită conținutului ridicat de vitamine (A, C, E, D și B6), de minerale și de acizi grași nesaturați, vă ajută să obțineți un ten cu aspect tineresc, atenuează vergeturile, combate celulita și redă rapid vitalitatea părului obosit. Descoperiți chiar astăzi caracteristicile de înfrumusețare ale acestui antioxidant natural!

Ulei de avocado pentru ten și corp

Uleiul de avocado este antialergic și nu astupă porii, fiind potrivit pentru tenul uscat, sensibil, dar și gras – pentru utilizare zilnică. În plus, conține acid oleic, care îi încetinește absorbția și, astfel, menține tenul hidratat mai mult timp; de aceea este indicat și pentru îngrijirea tenului afectat de psoriazis, de eczemă atopică sau de acnee.

Datorită concentrației ridicate de substanțe benefice, uleiul de avocado are asupra tenului următoarele efecte:

  • Elimină radicalii liberi și încetinește procesul de îmbătrânire a tenului.
  • Mărește cantitatea de colagen și redă tenului elasticitatea.
  • Netezește ridurile și favorizează regenerarea celulelor pielii.
  • Combate vergeturile și celulita și are un efect emolient asupra pielii.
  • Hidratează și calmează intens tenul iritat.
  • Are un factor SPF natural (2-4), prin care favorizează protejarea pielii împotriva soarelui.

Sfatul nostru: După baie, masați-vă coapsele, pentru atenuarea celulitei și a vergeturilor. Combinați uleiul de avocado preferat cu un ulei de jojoba cu efect regenerator și masați întotdeauna pielea cu mișcări drepte, spre inimă, folosind o placă gua sha.

Ulei de avocado pentru păr

Vă deranjează părul uscat și casant, fără vlagă, care nu vrea să crească? Încercați uleiul de avocado. Efectele nu se vor lăsa îndelung așteptate.

  • Hidratează și hrănește părul, protejându-l față de influențele mediului (vreme, poluare).
  • Stimulează foliculii părului și hrănește fibra părului, pe întreaga sa lungime.

Sfatul nostru: Efectuați o dată pe săptămână o împachetare hidratantă pentru păr, în care combinați uleiul de avocado cu altele (de ex. cu uleiul de cocos sau uleiul de zmeură), pentru un tratament și mai intens!

Explorați oferta uleiurilor de avocado la notino.ro și încercați, de exemplu, uleiul de avocado bio de la Saloos sau uleiul virgin de avocado de la Soaphoria, pentru un ten frumos, perfect neted și cu aspect sănătos!