Trussardi UomoEau de Toilette pentru bărbați

20×
Trussardi Uomo Eau de Toilette pentru bărbați
Trussardi Uomo Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
100 ml
199RON

Cod: TRU0439 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Trussardi Uomo
Compoziție

Cum ar mirosi Italia la flacon? Exact ca apa de toaletă pentru bărbați Trussardi Uomo, care vă transportă, într-o secundă, direct la Milano. Vă învăluie în arome de mirodenii și de flori, cu note lemnoase, care vă subliniază farmecul și vă ajută să nu vă pierdeți în mulțime.

  • un parfum aromatic
  • pentru bărbatul carismatic
  • pentru toată ziua, dar și la evenimente deosebite

Compoziția parfumului
Seducătorul parfum debutează cu tonuri de nucșoară, de bergamotă suculentă și de galbanum. Inima parfumului aparține violetelor dulci, temperate de salvie, care tranziționează perfect spre baza de piele senzuală, cu paciuli exotic și mușchi delicat.

Povestea parfumului
Compania Trussardi a lansat parfumul în 2011, cu ocazia aniversării a 100 de ani. În spatele compoziției se află celebrul parfumier Aurélien Guichard. Impresia de lux a parfumului este completată de flaconul exclusivist, negru cu auriu.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
nucsoara, galbanum, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
violeta, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, patchouli, muschi
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi Uomo20