TrussardiRiflesso set cadou pentru bărbați

Trussardi Riflesso set cadou pentru bărbați
Trussardi Riflesso set cadou pentru bărbați
Livrare gratuită
265RON

265,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: TRU01825 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Toilette 100 ml + gel de duș 200 ml + deospray 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 22.09.2021

Descriere Trussardi Riflesso
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Trussardi Riflesso. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • parfum de lux
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • gel de duș 200 ml
  • deospray 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi Riflesso