Trussardi My Land Eau de Toilette pentru bărbați

14×
Trussardi My Land Eau de Toilette pentru bărbați
Trussardi My Land Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml
221RON

221,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TRU0458 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Trussardi My Land
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum senzual și irezistibil, cu care vă veți simți ca un italiano vero. Apa de parfum pentru bărbați Trussardi My Land întruchipează atmosfera însorită a Italiei și inconfundabilul stil italian. Numele său se referă la dragostea de țară, proprie fiecăruia dintre noi.

  • un parfum aromatic
  • exprimă legătura dintre brandul Trussardi și Italia
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutul parfumului aparține unui duo înviorător: mandarină- bergamotă, urmat, în inimă, de acordurile îmbătătoare ale lavandei și ale violetelor. Baza parfumului, care vă acompaniază ore în șir, este compusă din acorduri de piele curate și senzuale, cu boabe de tonka, lemn de cașmir și inconfundabilul vetiver.

Povestea parfumului
Parfumul face referire la legătura puternică dintre brandul Trussardi și orașul italian Milano. Simbolizează dragostea pentru patrie și pentru orașul natal, dar și bucuria de a reveni acasă. Merită menționat și flaconul cu aspect luxos, decorat cu elemente din piele naturală.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, casmir, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi My Land14