TONI&GUY Creative

sampon uscat pentru un aspect mat

1×
TONI&GUY Creative sampon uscat pentru un aspect mat
TONI&GUY Creative sampon uscat pentru un aspect mat
TONI&GUY Creative sampon uscat pentru un aspect mat
250 ml
54RON

Cod: TAG1986 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri, 22.03.2019
Ridicare personală
vineri, 22.03.2019
TONI&GUY Creative
250 ml | 54RON

Descriere cosmetice TONI&GUY Creative

Șamponul uscat TONI&GUY Creative redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • oferă părului energie și strălucire
  • creează un volum bogat și aerisit
  • pentru un păr parfumat
  • prelungește efectul de păr proaspăt spălat

Cum se utilizează:
Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de par

Despre brand TONI&GUY

TONI&GUY este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și mai respectate branduri de coafură din toate timpurile. Fondatorii săi - frații Toni și Guy Mascolo - nu mai au, de mult, nevoie de prezentare. Rețeaua de saloane cu același nume, datând din 1963, are filiale peste tot în lume, unde activează adevărați maeștri în hair styling!

De ce sunt, de fapt, produsele TONI&GUY atât de speciale? Creatorii lor îi ajută pe toți cei care nu se tem să experimenteze și doresc să creeze stiluri și coafuri unice, chiar și în confortul de acasă. Bogata lor ofertă mulțumește, desigur, și clienții al căror păr deteriorat are nevoie de regenerare și de întărire.

Toate produsele TONI&GUY trec prin teste dermatologice riguroase, înainte de a fi puse în vânzare. Conțin ingrediente extrem de eficiente, așa că nu surprinde faptul că sunt folosite de un mare număr de celebrități, dar și de stiliștii profesioniști.

Brandul TONI&GUY îi atrage pe toți cei care sunt cool și creativi, au propria personalitate și doresc tot ce-i mai bun pentru părul lor.