Tom Ford Noir Pour Femmeeau de parfum pentru femei

Tom Ford Noir Pour Femme eau de parfum pentru femei
Tom Ford Noir Pour Femme eau de parfum pentru femei
30 ml

Cod: TOF0424 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Tom Ford Noir Pour Femme
Compoziție

Aroma florală și seducătoare se întâlnește cu orientalul, senzualul și extravagantul și împreună creează un parfum de nedescris, Tom Ford Noir Pour Femme.

  • parfum floral-oriental
  • pentru femei misterioase
  • parfum de lux

Compoziția parfumului
Compoziția bogată și fresh este alcătuită din portocale amare, bergamotă, mandarină și ghimbir, completate de miezul cu arome de Kulfi, trandafiri, flori de portocal și de iasomie. Finalul de lux constă în note delicate de vanilie, ambră și de lemn de santal.

Povestea parfumului
Apa de parfum celebrează frumusețea, perfecțiunea și inteligența femeii. Pentu că Tom Ford Noir, din 2012 a fost un parfum de mare succes, acum Tom ford ne prezintă noua apă de parfum din anul 2015 Noir Pour Femme. Campania publicitară este semnată de celebrii fotografi de modă Inez & Vinoodh, iar imaginea minunatului parfum este nimeni alta, decât modelul cunoscut Lara Stone.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala amara, ghimbir, bergamota, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, flori de portocal, iasomie, kulfi
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Tom Ford

p>Tom Ford - Cu nesfarsita rezerva de creativitate a schimbat imaginea brandului Gucci. In cadrul acestei companii a lucrat ca si Creative Director din 1994, creand o colectie ce emana dorinta si senzualitate, adresandu-se femeilor din orice colt al lumii. In 2000 isi lanseaza linia de parfumuri, ce intelege pe deplin femeia oferindu-i exact ceea ce vrea cu adevarat : ''Creatiile lui ofera femeilor incredere in sine si senzualitate'', spune actrita Mischa Barton intr-un interviu acordat revistei People. Incercati creatiile Tom Ford, o adevarata emblema in lumea modei.

Rating Tom Ford Noir Pour Femme