Tiziana Terenzi Black Laudano Neroextract de parfum unisex

31×
Tiziana Terenzi Black Laudano Nero extract de parfum unisex
Tiziana Terenzi Black Laudano Nero extract de parfum unisex
100 ml

Cod: TRZ0127 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Tiziana Terenzi Black Laudano Nero
Compoziție

Cedați farmecului deosebit al extractului de parfum Tiziana Terenzi Laudano Nero, a cărui aromă plutește întotdeauna cu câțiva pași înaintea dvs.!

  • un parfum balsamic fumuriu
  • hipnotic, întunecat și sexy
  • intens și persistent

Compoziția parfumului
Bogat și intens, parfumul Tiziana Terenzi Laudano Nero este o compoziție neobișnuită, cu acorduri de ardezie și de cenușă. Piramida olfactivă este construită în jurul aromelor de coniac, de tămâie și de lemn de agar, cu accente florale și lemnoase. Contrastele sunt completate de esențe de miere, de tutun dulce și de camfor pătrunzător. Caracterul intens, lemnos și cu tentă fumurie atrage magnetic atenția celor din jur.

Povestea parfumului
Ladano Nero este un parfum inspirat de boema viață pariziană, într-o zi ploioasă de toamnă. Aroma lemnoasă a butoaielor de coniac plutește în pivnița prăfuită. Coborâți scările în spirală și lăsați-vă ochii să se obișnuiască cu lumina slabă a lumânărilor. Parfumul cald al lemnului uscat și al coniacului fin vă face să uitați de timp.

Compoziție

Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
ardezie, cenușă, iris, trandafir, miere, cedru, rozmarin, lemn de santal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
casmir mosc, stejar, laur, galeopsis ladanum, camfor, mosc, vanilie, vetiver, agar, tamaie
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Rating Tiziana Terenzi Black Laudano Nero31