Tiziana Terenzi Luna Andromeda extract de parfum unisex

2×
Tiziana Terenzi Luna Andromeda extract de parfum unisex
Tiziana Terenzi Luna Andromeda extract de parfum unisex
100 ml

Cod: TRZ0140 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Tiziana Terenzi și primiți un mini parfum de lux la 15 ml. Alegeți dintre cele două variante în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Tiziana Terenzi Luna Andromeda
Compoziție

Parfum celest, care vă poartă într-o călătorie prin galaxii îndepărtate. Extractul de parfum Tiziana Terezi Luna Andromeda este potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei. Descrie un buchet de arome surprinzătoare și diferite care vă poartă cu gândul în inima amintirilor. Este un parfum plin de poveste, cu o puternică amprentă florală. Aroma sa inconfundabilă, din altă lume, vă va face să vă simțiți special și vă oferă un plus de încredere în sine.

  • parfum floral lemnos
  • apreciat atât de femei cât și de bărbați
  • potrivit pentru seară și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Notele parfumului descriu o poveste încântătoare, plină de legende și imagini olfactive reale. Aromele de vârf din ylang-ylang, bergamotă, iasomie și iarbă vă cuceresc cu prospețimea lor. În inima parfumului se regăsesc note florale de heliotrop, trandafir de damasc, frunze de violetă și nectar de pere și piersici. Baza parfumului este constituită de chihlimbar, vanilie, zahăr pudră și cașmir și încheie simfonia olfactivă extrem de surprinzătoare și complexă.

Povestea parfumului
Inspirat de destinul mitologic al Andromedei, strămoașa Perseidelor, extractul de parfum Tiziana Terezi Luna Andromeda este delicat ca o ploaie de stele și puternic ca strălucirea acestora. Notele florale își au originea în amprenta olfactivă a Festivalului Florilor din Castellucio, Italia, a nopților de vară și a focului de tabără sub cerul liber. A fost lansat în 2015 de Paolo Terezi.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
iarba, Ylang-Ylang, bergamota, iasomie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
flori de pere, frunze de violete, crin, trandafir de Damasc, piersica, heliotrop
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
casmir, tonka, cocos, vanilie, zahar, cihlimbar, abanos
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Tiziana Terenzi Luna Andromeda2