TIGIRockaholic Dirty Secret sampon uscat pentru toate tipurile de par

8×
TIGI Rockaholic Dirty Secret sampon uscat pentru toate tipurile de par
TIGI Rockaholic Dirty Secret sampon uscat pentru toate tipurile de par
300 ml

Cod: TIG0136 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere TIGI Rockaholic Dirty Secret
Caracteristici

Descriere:
Tigi Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo este samponul asa-numit "uscat". Daca sunteti o femeie care are nevoie de mult timp pentru a pastra parul dvs. in forma, atunci acest produs este perfect pentru dvs..

Acest spray-sampon uscat absoarbe excesul de sebum si lasa parul proaspat, asemenea celui proaspat spalat. Compozitia samponului uscat Tigi Rockaholic Dirty Secret nu incarca parul, oferindu-i acestuia volum si stralucire.Aceste produse de ingrijire a parului sunt proiectate pentru toate tipurile de par, chiar si pentru parul vopsit sau decolorat.

Deoarece samponul se aplica fara clatire ulterioara, acesta prelungeste durata de viata a culorii si de asemenea stralucirea parului.Produsul este, de asemenea, ideal pentru parul care se ingrasa rapid, care necesită spalare mai frecventa.

Lichidul samponului este incolor, astfel incat nu lasa urme pe haine, sau pe par, indiferent de culoarea acestuia.

Efecte:

  • elimina sebumul in exces din foliculul de par
  • lasa parul proaspat pentru mai mult timp
  • ofera sentimentul parului proaspat spalat
  • ofera stralucire parului
  • ofera volum parului dvs.

Ingrediente:

  • pulberi vegetale care ajuta la absorbirea grasimilor

Tipul de par:
Potrivit pentru toate tipurile de par, inclusiv cel vopsit sau cel predispus la gresare rapida.

Aplicare:
Se agita bine si apoi se aplica pe toata lungimea firului de par. Apoi se aranjeaza cu ajutorul degetelor sau a unui pieptan.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Rockaholic Dirty Secret8