TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection șampon pentru par sensibil

15×
TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection șampon pentru par sensibil
TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection șampon pentru par sensibil
1500 ml
84RON

5,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TIG2302 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection
Caracteristici

Păr slab și stresat? Nu mai este cazul dvs. Șamponul TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection repară urmările tratamentelor chimice de styling și oferă părului nutriție și hidratare perfecte. Veți avea un păr cu șuvițe sănătoase și frumoase, de la rădăcini până la vârfuri.

Caracteristici:

  • regenerează părul și scalpul
  • îngrijește părul degradat chimic
  • conferă părului hidratare și nutriție
  • netezește suprafața deteriorată a cuticulelor
  • protejează la temperaturi extreme (de ex. la uscarea cu foehnul sau la îndreptarea cu placa)
  • previne estomparea culorii
  • conferă un aspect sănătos
  • cu parfum exotic plăcut

Ingrediente:

  • microparticule – revitalizează părul degradat
  • complex de substanțe active – regenerează și măresc rezistența și fermitatea

Aplicare:
Aplicați șamponul TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection pe părul umed și spumați. Apoi clătiți temeinic cu apă și aplicați un balsam din aceeași gamă.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection15