TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery set de cosmetice I. (pentru păr uscat și deteriorat) pentru femei

9×
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery set de cosmetice I. (pentru păr uscat și deteriorat) pentru femei
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery set de cosmetice I. (pentru păr uscat și deteriorat) pentru femei
set de cosmetice I. (pentru păr uscat și deteriorat) pentru femei

Cod: TIG0214 | Acest produs este momentan indisponibil

Sampon pentru par uscat si deteriorat 750 ml + Balsam pentru păr uscat și deteriorat. 750 ml

Descriere TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery
Caracteristici

Stingeți setea părului deshidratat. Setul cosmetic TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery este conceput special pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat, care are nevoie de o reechilibrare.

Setul conține șampon și balsam, pentru întreținerea hidratării optime a părului și pentru netezirea suprafeței aspre și degradate a cuticulelor. Utilizarea regulată va avea ca rezultat un păr vibrant, sănătos și plin de strălucire.

Șampon pentru păr uscat și deteriorat TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery

  • oferă părului hidratarea necesară
  • netezește părul și disciplinează firele rebele
  • revitalizează părul stresat și deteriorat
  • parfumează părul cu aromă de fructe și îi conferă un aspect strălucitor

Balsam pentru păr uscat și deteriorat TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery

  • menține umiditatea optimă a părului
  • înmoaie părul aspru și îi netezește suprafața
  • protejează părul împotriva deteriorărilor ulterioare
  • lasă părul parfumat și strălucitor

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, curățare, regenerare
Tipuri de seturi
ambalaj economic
Tipul scalpului
mătreață, toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery9