TIGI Bed Head Masterpiece fixativ fixare medie

30×
TIGI Bed Head Masterpiece fixativ fixare medie
TIGI Bed Head Masterpiece fixativ fixare medie
340 ml
36RON

10,59RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TIG0192 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere TIGI Bed Head Masterpiece
Caracteristici

Transformați-vă coafura într-o operă de artă. Lacul fixativ Tigi Bed Head Masterpiece oferă o fixare durabilă și o strălucire orbitoare, datorită căreia rezultatul va fi absolut impecabil. Fixarea sa medie disciplinează fără probleme părul rebel. Veți putea crea coafuri pentru orice ocazie, iar creativitatea dvs. nu va mai avea limite.

Caracteristici:

  • întărește perfect orice coafură
  • conferă un finisaj de o strălucire seducătoare
  • protejează părul împotriva umezelii
  • previne deshidratarea părului
  • poate fi folosit și imediat după tratamentul termic al coafurii
  • potrivit pentru orice lungime și orice tip de păr
  • cu parfum tropical plăcut

Ingrediente:

  • agent antistatic – disciplinează firele rebele

Aplicare:
Pulverizați fixativul TIGI Bed Head Masterpiece de la distanța de 20–25 centimetri de coafură. Pentru fixarea finală, pulverizați în doze mici, de la o distanță de 25–30 cm.

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head Masterpiece30