TIGI Bed Head After Party crema styling pentru netezirea parului

1×
TIGI Bed Head After Party crema styling pentru netezirea parului
TIGI Bed Head After Party crema styling pentru netezirea parului
100 ml

Cod: TIG0179 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere TIGI Bed Head After Party
Caracteristici

Nu lăsați părul dezordonat sau electrizat să strice impresia unei coafuri perfecte. Crema de styling pentru netezire, TIGI Bed Head After Party disciplinează imediat părul rebel și previne încrețirea sa. Stylingul dvs. rămâne exact așa cum vi-l doriți și capătă o strălucire naturală.

Caracteristici:

 • netezește părul rebel
 • reduce încrețirea nedorită
 • conferă coafurii un luciu lejer
 • hidratează și revitalizează
 • disciplinează firele rebele
 • acționează fără să împovăreze
 • previne electrizarea părului
 • părul rămâne fin la atingere

Ingrediente:

 • complex anti-frizz – previne încrețirea nedorită (și în condiții de umezeală)
 • amestec de balsamuri – netezește suprafața părului și îi conferă strălucire
 • ulei de ricin – conferă strălucire

Mod de utilizare:
Întindeți între palme o cantitate mică de cremă de styling TIGI Bed Head After Party și aplicați-o ușor pe părul umed. Apoi aranjați coafura ca de obicei.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
netezirea părului
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head After Party1