Tiffany & Co. Tiffany & Co. Sheer Eau de Toilette pentru femei

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Sheer Eau de Toilette pentru femei
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Sheer Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
555RON

Economisiți 38%
75 ml
342RON

Cod: TIF02065 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Tiffany & Co. Tiffany & Co. Sheer
Compoziție

Apa de toaletă Tiffany & Co. Sheer este versiunea lejeră, scânteietoare și fresh a emblematicului parfum Tiffany & Co. Lasă-te fermecată de acest parfum elegant, de un lux atemporal.

  • un parfum floral gingaș și catifelat
  • pentru femeia de o frumusețe naturală
  • minunat pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Notele de vârf combină prospețimea frunzelor de mandarin cu suculența coacăzelor negre. La scurt timp, înfloresc notele din inimă, o combinație îmbătătoare de trandafir cu ylang-ylang. Baza este construită pe un duo rar, de mosc și iris, care dă compoziției aerul tipic de lux pur.

Povestea parfumului
Brandul de lux Tiffany & Co. este faimos pentru bijuteriile sale cu diamante. Ca și în cazul predecesorului său, parfumul Tiffany & Co. Sheer creează senzația purtării diamantelor direct pe piele. Flaconul evocă un diamant perfect translucid, iar inelul decorativ de argint, de pe gâtul flaconului, face aluzie la legendarele inele de logodnă ale acestui brand. Descoperă și tu universul gustului sofisticat și eleganța jucăușă a apei de toaletă Tiffany & Co. Sheer, lansată în anul 2019.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
frunze de mandarin, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, Ylang-Ylang
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
iris, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Tiffany & Co.

Legendarele bijuterii Tiffany & Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, denumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale.

Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany for Women și picantul Tiffany for Men. Brandul tratează și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă eleganță care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.

De la începuturile sale din anul 1837, Tiffany a fermecat mai întâi personalitățile de marcă, și apoi treptat întregul mapamond. Iar bijuteriile sale marchează și astăzi momente importante din viață.

Rating Tiffany & Co. Tiffany & Co. Sheer