Mugler Angel Eau de Parfum pentru femei

89×
Mugler Angel Eau de Parfum pentru femei
Mugler Angel Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
449RON

Economisiți 23%
50 ml
347RON

Cod: THM0033 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.01.2021

Descriere parfum Mugler Angel
Compoziție

Un parfum angelic, cu o compoziție provocatoare, ca din altă lume. Aceasta este apa de parfum Mugler Angel, creată special pentru femei cu chip de înger. Nu vă lăsați indusă în eroare de gingășia flaconului. Parfumul are o personalitate puternică și inconfundabilă, cu un caracter ușor excentric, care poate fi ori iubit la nebunie, ori total detestat. Cu Angel nu există jumătăți de măsură.

  • un parfum dulce intens, cu ciocolată
  • pentru femeile care nu se tem să fie în centrul atenției
  • ideal pentru seară și în zilele geroase de iarnă

Compoziția parfumului
Emblematicul Angel debutează cu tonuri dulci: ciocolată, miere, caramel și vată de zahăr, care contrastează cu acordul picant de paciuli, prospețimea citrică a bergamotei, cocosul și căldura lemnului de santal. Finalul, de o senzualitate neobișnuită, aparține notelor de bază, de tip oriental.

Povestea parfumului
Apa de parfum Angel Mugler a fost lansată în anul 1992, fiind o creație a parfumierilor Olivier Cresp și Yves de Chirin. Curând, a devenit cel mai popular parfum din Franța, cucerind apoi întregul mapamond. Emblematica aromă este prezentată într-un flacon stelat, albastru ca cerul, cu aluzie la cerul nopții, plin de stele strălucitoare. O compoziție aromată foarte intensă, cu siguranță nu pentru toată lumea. Dacă însă vă îndrăgostiți de ea, puteți fi sigură că nimic nu vă poate sublinia mai bine forța personalității.

Parfumul conține un ingredient care este de culoare instabilă, astfel încât conținutul său poate diferi de cel din fotografie.

Compoziție

Compozitie
fructe tropicale, patchouli, bergamota, caramel, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Mugler

p>Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Angel89